Madplan

 

Madplan uge 43 & 44


Mandag    24. okt.    Karrygryde m. skinke og grønt. Ris.
Tirsdag    25. okt.    Skipperlabskovs, rugbrød og rødbeder.
Onsdag    26. okt.    Brasiliansk Feijoda de Frango: Grydret med kylling, safran og kokos.
Torsdag    27. okt.    Tysk oktoberfestmenu: Pølser og koteletter i kål.
Fredag    28. okt.    Halloween: Græskarsuppe.

BK friweekend.

Mandag    1. nov.    Pasta med spinat og panchetta.
Tirsdag    2.nov.    Forloren hare med sovs og kartofler.
Onsdag    3. nov.    Grovpita med falaffel, salatbar og hvidløgsdressing.
Torsdag    4. nov.    Saltet torsk med krydderurter og grøntsagsstuvning.
Fredag    5. nov.    Kartoffel/porresuppe.
Lørdag    6. nov.    BK Forældredag. Mortens aften menu:
Andesteg med det hele og gl.dags æblekage.
Søndag    7. nov.    Glaceret skinke og flødekartofler.
Fersken, mandelbiscottis og vanlijecreme.