FORÆLDREINFO

Idrætsefterskolen
Grønsund

Bogø Hovedgade 57
4793 Bogø By
Tlf: 55 86 74 40
info@ieg.dk

SENESTE NYT:
22. januar 2015 - OSO og Projekt
En uge med 10 kl. OSO opgave og 9 kl. projektopgave. Torsdag havde 10 kl. alternativ program med Nordisk game, førstehjælpskursus og fotosafari. Dagen blev sluttet af med et fordrag af Bjørn Askholm der kom og fortalte om et liv med kræft og stadig tro på LIVET. Fredag skal alle 10 kl. på Fuglesang kunstmuseum, mens 9 kl. går op til projektopgave.
17. december 2014 - Grønsund drenge er Sjælland bedste til volley
To af skolens volleyhold slog sig helt til tops til dagens volleystævne arrangeret af HIS. Flere billeder og info er på trapperne. Men vi kan ikke komme uden om at volley på Grønsund er vejen til toppen
17. december 2014 - Fodboldstævne med top placering...
I dag har IG haft 3 fodboldhold med til Ubby-Cup. Pigerne gjorde rent bord i deres pulje med 4 sejre, i en tæt kvartfinale trak de desværre det korteste strå efter forlænget spilletid. De kunne dog bryste sig af at være de eneste der slog de senere vindere fra Tølløse Privatskole! Det ene Drengehold spillede en rigtig god turnering i deres række og blev slået knebent i kvartfinalen! Det andet drengehold tog pokalen i deres række efter forlænget spilletid i både semifinalen og finalen. Især i finalen viste, de nerver af stål efter at have været under et enormt pres med en mand i undertal, hev sejren hjem med 3-2. Ekstra bonus var det at det var Superligaspillerne Frederik Holst og Riza Durmisi fra Brøndby der delte medaljer ud.


 

Tjek vores facebook for billeder og video af linjefagene

Læs vores vilde bloggere på iegbogo 

 
 
Forside