FORÆLDREINFO

Idrætsefterskolen
Grønsund

Bogø Hovedgade 57
4793 Bogø By
Tlf: 55 86 74 40
info@ieg.dk

SENESTE NYT:
2. september 2014 - Fest og skolens fødselsdag
Fredag aften holdt Grønsund Rød, Gul, Grøn fest. Der blev gået til den med dans og festlege. Lørdag morgen vågnede hele IG til dejlig morgenmad og sang foran skolen. Skolens fødselsdag er fyldt med traditioner og lege. IGaden er en masse spændende samarbejdsøvelser, som eleverne kom igennem i hold. Dagen blev afsluttet med den traditionsrige fugleskydning, hvor vinderne skal holde tale foran hele skolen. Resten af weekenden står i IG open i tennis.
29. august 2014 - Introtur til Klinten
Onsdag kørte hele IG 50 km. i bragende solskin ud til Møns Klint. Undervejs blev til stop ved Møn is. Efter alle havde sat deres telt på plads, gik turen til Liselund. Her hold Peter Mikkelsen et fordrag om stedet og de mange forskellige huse/slotte der er på stedet. Om aftenen blev der grillet og sunget rundt om bålet. Mange var også en tur i Østersøen og svømme en tur. Torsdag morgen drog alle til Møns klint og prøvede kræfter med alle trapperne. Efter frokost gik det så hjem igen til Grønsund. De hurtigste elever fik udtagelse til et senere triathon løb. Der var elever der kørte de 45 km. på lige over en time. Super flot og en rigtig hyggelig tur.
25. august 2014 - Fordrag om triathlon
Mandag aften havde IG fællesarrangement med den tidlige top volleyball spiller Enno Hoffmannn som måtte opgive en landsholds karriere p.g.a. et springer knæ. Nu er han blevet en aktiv og glad triatlet. Han fortalte om udstyr og træningsmuligheder. Et super spændende fordrag der gav et godt afsæt til dem der vil arbejde på at træne til de løb der kommer i løbet af efterskoleåret.
 

Tjek vores facebook for billeder og video af linjefagene

Læs vores vilde bloggere på iegbogo 

 
 
Forside