FORÆLDREINFO

Idrætsefterskolen
Grønsund

Bogø Hovedgade 57
4793 Bogø By
Tlf: 55 86 74 40
info@ieg.dk

SENESTE NYT:
27. marts 2015 - Rent bord til SM i Volley
I dag onsdag afholdte Grønsund SM i volley for efterskoler. Der var 200 personer tilmeldte i alt, så der var stemning og knald på i Bogø hallen. Det blev på alle måder en fantastisk dag, ikke mindst fordi Grønsund nærmest gjorde rent bor. Drengene A vandt i tre sæt og det gjorde drenge B og pige B ligeledes - så 3x Sjællandsmesterskaber og en 2.plads til pige A. Et helt igennnem godkendt resultat.
25. marts 2015 - SM i volleyball på Grønsund
I dag onsdag afholdte Grønsund SM i volley for efterskoler. Der var 200 personer tilmeldte i alt, så der var stemning og knald på i Bogø hallen. Det blev på alle måder en fantastisk dag, ikke mindst fordi Grønsund nærmest gjorde rent bord. Ikke mindst kampene mod Haslev idrætsefterskole var ventet med spænding. Drengene A vandt i tre sæt og det gjorde drenge B og pige B ligeledes - så 3x Sjællandsmesterskaber og en 2.plads til pige A. Et helt igennnem godkendt resultat.
25. marts 2015 - Sjællandsmesterskabet i Håndbold
Håndboldlinien har i dag spillet sidste runde af Sjællandsmesterskaberne, hvor det blev til 3 sejre i fire kampe mod Gørlev og Ubby. Nu ser vi frem i mod Haribo Cup den 24.-26. april.


 

Tjek vores facebook for billeder og video af linjefagene


 
 
Forside